EVIA CENTRAAL HERFSTVAKANTIE

Eretria / Evia

Herfstvakantie op centraal Evia

Ons concept blijkt ook erg aan te slaan bij families met kinderen. Juist door het gratis excursiepakket en het grote excursieaanbod (met kleine groepjes) vinden gezinnen met kinderen onze reizen dé ideale formule.

Omdat wij onze gasten persoonlijk begeleiden en de vakantie gelijk al goed laten beginnen met een welkomstlunch of welkomstdiner. Op de dag na aankomst nemen wij onze gasten mee op de welkomstexcursie, met een uitgebreide lunch inclusief! Zo gaat er geen kostbare vakantietijd verloren met het ‘uitzoeken’ van ook praktische zaken en het leren kennen van de omgeving. Hier dragen wij meteen zorg voor! Voor de kinderen zijn er natuurlijk meer dan genoeg actieve en spannende excursies te doen op het eiland zodat ze zich geen moment zullen vervelen. Een overvloed aan prachtige stranden maakt het natuurlijk helemaal af!

SPECIAAL voor de herfstvakantie heeft Prinos Reizen een leuke, voordelige en gezellige reis samengesteld. Nog geen plannen? Dan is deze herfst-special de reis voor u!

Prinos Reizen selecteerde voor u Sunrise Studio Eretria, gelegen op het centrale gedeelte van Evia. Eretria heeft een grote boulevard met haven waarvan de ferryboot elk half uur vertrekt naar Oropos, een badplaats aan de overkant op het vaste land. Aan de boulevard vindt u vele restaurants, taverna’s, moderne koffiebars en winkeltjes. Ook treft u hier strandjes aan met faciliteiten. In Eretria zijn nog sporen uit de antieke tijd terug te vinden zoals delen van de oude stadsmuur uit de tijd van Menedimos en ook een bezoek aan het archeologisch museum van Eretria is zeker de moeite waard.

TROEVEN

  • Nederlandstalige reisleiding
  • Gratis excursiepakket
  • Gratis informatieboekjes over Evia & Griekenland
  • Welkomstexcursie met gratis lunch

INBEGREPEN

  • Verblijf: logies en ontbijt
  • Schoonmaak: dagelijks
  • Wisseling handdoeken: 3x per week
  • Wisseling bedlinnen: 2x per week
  • Wifi: beschikbaar

PRIJSINFORMATIE

HERFSTVAKANTIE AANBIEDING Sunrise Studio incl. ontbijt en gratis Kymi excursie

za 14/10/2017 - za 14/10/2017 Prijs
9 dagen Basisprijs per pers €  795
za 21/10/2017 - za 21/10/2017 Prijs
9 dagen Basisprijs per pers €  795

HERFSTVAKANTIE AANBIEDING Sunrise tweekamerappt. incl. ontbijt en gratis Kymi excursie

za 14/10/2017 - za 14/10/2017 Prijs
9 dagen Basisprijs per pers €  825
Prijs kind €  495
za 21/10/2017 - za 21/10/2017 Prijs
9 dagen Basisprijs per pers €  825
Prijs kind €  495